Blog

Sutton Benger

(Return to Previous Page)

Posted by Willy McTavish on 1 March 2013

Tags: ,

Sutton1.jpg

We were asked by our clients to create a couple of bespoke planters and a step, for the entrance to their temporary marketing suite. As you can see in the photo, the ground was uneven and the slope had to be compensated for in the construction. 

The result is a nice flat step with level planters.  With the planting completed, it has brightened up the front of the marketing suite. It has also helped to make it look less 
temporary and definitely made it more inviting.

 

 

 

 

 

 

 

 


Post your comment

Comments

No one has commented on this page yet.

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments

Create Landscaping 2018 © All rights reserved | Sitemap | Our Privacy Policy Yambo Web Design